Anettes Massageterapi

Fobi

Ved 1-2 behandlinger har jeg afhjulpet forbier for rulletrapper, edderkopper, frøer, hvepse. Endvidere har jeg hjulpet en ung kvinde med angst ved hjælp af fobibehandling.

Hælspore

Kunder kommer til mig og siger de har hælspore. Efter få behandlinger er smerterne i hælen mindre, hvis de da ikke helt er forsvundet.

Teenager med ADHD

En dreng fik 5 behandlinger, og fandt meget ro i massagen. Inden behandlingerne havde han svært ved at finde i seng om aftenen. Efter 4 behandlinger fandt han selv ud af at gå i seng. Solstråle historie.

Kunde med hold i ryggen:

Kunden havde mange smerter, tårerne stod i øjnene ved bevægelse og jeg måtte ikke røre. Jeg gav healing - uden at røre kroppen, og efter ca. ½ time var der løsnet så meget op, at jeg nu kunne få lov at massere. Efter endt behandling var alle smerter væk, og kunden kunne røre sig frit igen.

Kunder med ondt i nakke/skulder

Efter få behandlinger med nerverefleksologi og massage er smerterne helt væk og kunderne har fuld bevægelighed.

Kunde med meget kolde fødder

Efter få gange med massage er fødderne nu varme hele tiden

Kunde med springfinger

Efter få behandlinger kunne kunden igen bøje og strække fingeren helt normalt. 

Kunde med mange muskelspændinger:

Kunden kunne ikke sove en nat igennem p.g.a. muskelspændinger. Måtte op flere gange og gå rundt. Efter få ganges massage løsnede musklerne så meget, at kunden ikke mere behøvede at stå op og gå rundt. Kunden vågnede godt nok, men kunne falde i søvn igen. Vi fortsatte behandlingerne, og kunden fik flere og flere kræfter samt mere energi og god nattesøvn.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk